ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για ζωοκλοπής
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε ποιμνιοστάσιο στα Καλύβια Αγρινίου και αφαίρεσαν 200 αμνούς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απείθεια, διατάραξη οικιακής ειρήνης και  διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς     
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι...
βρισκόμενος σε προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, αναίτια προκάλεσε φθορά (ράγισμα) σε υαλοπίνακα παραθύρου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ενώ παράλληλα με φωνασκίες διατάρασσε την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στο Γαλατά Μεσολογγίου, θανάτωσε τέσσερα ζώα συντροφιάς (γάτες) παρέχοντάς τους δηλητηριασμένη τροφή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση  του  Τελωνειακού Κώδικα
   
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 18 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 106 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθεταν προς πώληση.

Σχηματισμός δικογραφίας  σε βάρος άγνωστου δράστη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων συντροφιάς    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του Νόμου περί ζώων συντροφιάς, διότι χθες το απόγευμα στο Αίγιο, αδέσποτος σκύλος προκάλεσε σωματική βλάβη σε 60χρονο ημεδαπό, που κινούταν πεζός, δαγκώνοντας τον στο πόδι του.
Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, απ’ όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστικές αποφάσεις    
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
    
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών για κλοπή κατ’ επάγγελμα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων    
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Βυτιναίικα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 73χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

***
Ακόμα τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Ακτίου
Οι συλληφθείσες επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα με πλαστές άδειες παραμονής

Συνελήφθησαν, χθες (8-5-2018) το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, τέσσερις  αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 39, 37, 29 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, οι τέσσερις αλλοδαπές επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το Άκτιο, με προορισμό το Μάλμε της Σουδίας, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο γνήσια διαβατήρια, στα οποία ήταν επικολλημένες πλαστές άδειες παραμονής των Σουηδικών Αρχών.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

***
Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές σε οικίες στο Αίγιο


Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο διαρρήξεις που διαπράχθησαν σε ισάριθμες οικίες στο Αίγιο, πριν από δυο χρόνια.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο 22χρονος είχε διαρρήξει δυο οικίες που στεγάζονται στο ίδιο οίκημα στο Αίγιο και είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 6.700 ευρώ, καθώς ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου θα υποβληθεί  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

***
Συνελήφθη 16χρονος για διάπραξη ληστείας στο Ρίο

Ο δράστης με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσε από 20χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των ενενήντα ευρώ


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ρίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, ο 16χρονος χθες το μεσημέρι, ενεργώντας από κοινού με έναν 15χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, προσέγγισαν 20χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των ενενήντα ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι ενεργώντας επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον 16χρονο σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν, ενώ ταυτοποίησαν και τα πλήρη στοιχεία του δεύτερου δράστη.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον 16χρονο κατά τη σύλληψή του, βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των χρημάτων που αφαίρεσε, τα οποία παρέδωσαν στον παθόντα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video