ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΘΗΝΑ: Με ΜΑΤ & γκλομπ υποδέχτηκαν τους διαδηλωτές στη φιέστα της ΓΣΕΕ (Βίντεο)

Συγκέντρωση ενάντια στην πρόκληση της ΓΣΕΕ να ευτελίσει το γιορτασμό των 100 χρόνων της και των αγώνων της εργατικής τάξης με γκλαμουριές στο Μέγαρο Μουσικής, πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα της...
Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων, το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μάη 2018.
Με MAT και γκλομπ καλοδέχτηκαν τους διαδηλωτές η κυβέρνηση και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός. Μάλιστα τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές και τραυμάτισαν έναν ναυτεργάτη, μέλος του ΔΣ της ΠΕΝΕΝ.
Μέσα, κυβερνητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, εργατοπατέρες και γκλάμορους προσκεκλημένοι, αποκάλυψαν το χαρακτήρα της αντιδραστικής «κοινωνικής συμμαχίας» που έχει στηθεί.
Τα πρωτοβάθμια σωματεία καλούν σε επόμενη συγκέντρωση καταγγελίας στις 29/05 στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ στις 30/5 η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων καλεί στις 10.30πμ στα γραφεία της ΓΣΕΕ, για μαζική καταγγελία – διαμαρτυρία και σε διαδήλωση στα γραφεία του ΣΕΒ και στη Βουλή.

Στιγμιότυπα από την κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο:
Πατήστε εδώ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video