ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΜΕ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΌΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ


Μια ακόμα εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος αυτή την φορά στην πολύ δύσκολη έδρα της Δόξας Κρανούλας.
Η επιθετική πρωτοβουλία του Νέου Αμφιλόχου ξεκίνησε πολύ γρήγορα  και στο 8' με.... κεφαλιά του Μαλή η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αρχοντάκη.
Το σκόρ άνοιξε πολύ γρήγορα στο 12' λεπτό με πλασέ ο Τόσκα μέσα απο την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77' όταν η κεφαλιά του Νάσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82' Ο Κορομηλάς διπλασίασε τα τέρματα για τον Αμφίλοχο με πλασέ μετά από μπαλιά του Τσούνη Α.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' με ατομική ενέργεια ο Τσούνης Α ξεκινώντας απο το κέντρο και με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής εξουδετέρωσε αμυντικό και τερματοφύλακα και εκανε το 0-3

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Νάσιος, Πάσχος, (46' Μαρμούτας), Μιχάλης (66' Νούγιας), Γκόλιας, Τσιέπας, Τσουμάνης, Ζδράβος, Χριστακόπουλος, Γκέγκα, Παρχαρίδης (75' Τσιουλιαλης)

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μαλής, Ζωτάι, Τσούνης Α (91' Κολοβάκης), Κοντογιάννης, (80' Παγώνης ),Τόσκα, Νάκος (80' Μακρής), Κούσης (64' Κορομηλάς)

Ρεπορτάζ - φωτό: Ηλίας Νακόπουλος
http://ift.tt/1vlMhDK

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video