ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
Αγρίνιο, 28/08/2017

Η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει στις επιχειρήσεις - μέλη του, ότι θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017 (Κυριακή και Δευτέρα).




                                                                                               Ο Πρόεδρος
                                                                                    Της Εκλογικής Επιτροπής
                                                                                         Υφαντής  Ξενοφών
                                                                                                  Δικηγόρος
                                                                                       
***
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
Αγρίνιο, 14/09/2017

Η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει στις επιχειρήσεις - μέλη του, ότι τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου (εταιρείες προσωπικές, κεφαλαιουχικές, συνεταιρισμοί) και τα υποκαταστήματα επιχειρήσεων που εδρεύουν σε άλλο Νομό ή αλλοδαπών επιχειρήσεων, καλούνται να υποβάλλουν στην εκλογική επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13.30 μ.μ.. Η εξουσιοδότηση των εκπροσώπων γίνεται σε ειδικό έντυπο που έχει συντάξει η Εκλογική Επιτροπή και βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου.
Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας εφόσον έχουν εγγραφεί στα μητρώα μέχρι και 9η Δεκεμβρίου 2016 και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ως εξής:
1.    Τα Νομικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2017, τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. (μέχρι και του έτους 2016),
2.    Τα Φυσικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2017, τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο (μέχρι και του έτους 2016).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις  και το τμήμα κατάταξή τους από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τηλ. 2641074571 και 2641074552.


                                                                                               Ο Πρόεδρος
                                                                                    Της Εκλογικής Επιτροπής
                                                                                         Υφαντής  Ξενοφών
                                                                                                  Δικηγόρος
                                                                                       

***
«Εξαιρετική παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
και των επιχειρήσεων μελών του στην 82η ΔΕΘ»
 
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων συνεχίζοντας τις στοχευμένες ενέργειες εξωστρέφειας, αναβάθμισης της ταυτότητας, της διεθνούς εικόνας των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων και ανάδειξης των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των  προϊόντων Αριστείας της Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η ΔΕΘ,  με 82 χρόνια ιστορίας, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία. Σε μια περίοδο στην οποία η χώρα μας αναζητά την έξοδο από την ύφεση, η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και η ενδυνάμωση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών προς όφελος της Ελληνικής και Τοπικής Οικονομίας αποτελεί μονόδρομος και κυρίως στόχος κάθε αναπτυξιακού φορέα. 
Με έντονο επιχειρηματικό χαρακτήρα και σημαντικό το διεθνές στοιχείο, τιμώμενη χώρα την Κίνα, 1.500 εκθέτες έναντι 1.015 της περσινής διοργάνωσης και με δυναμική παρουσία 50 Επιμελητήριων από όλη τη χώρα με 360 επιχειρήσεις, η φετινή διοργάνωση αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, με τα ποσοτικά και ποιοτικά μεγέθη να είναι σημαντικά βελτιωμένα. Με τις διεθνείς συμμετοχές να προέρχονται από 18 χώρες (Κίνα, Κύπρος, Σλοβακία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Νότια Αφρική, Αρμενία, Ινδονησία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Ινδία, Ουκρανία, Σερβία, Ρωσία, Τουρκία, Ιταλία, Αίγυπτος και Ιράν) και την εμπορική επισκεψιμότητα να αυξάνεται κατακόρυφα, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίνεται στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων κάθε κλάδου.
Κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, πλήθος ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, εκπρόσωπων θεσμικών φορέων και επισκεπτών, τίμησαν με την παρουσία τους το άρτιο και καλαίσθητο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και των επιχειρήσεων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης και του περίπτερου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Ράπτης υποδέχθηκαν στο περίπτερο του Νομού μας πλήθος επισήμων όπως, το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Αντώνη  Παπαδεράκη, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ.Δημήτριο Μάρδα, αντιπροσωπεία Επιμελητηρίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, καθώς και εκπροσώπους της Κινέζικης, Πολωνικής και Ρωσικής αντιπροσωπείας που εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία και την ποιότητα των εκθεμάτων των επιχειρήσεων, την καινοτομία στη συσκευασία των προϊόντων και την μοναδικότητα των γεύσεων της πλούσιας γης και θάλασσας της Αιτωλοακαρνανίας.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στελέχη του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας και των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων συμμετείχαν στο πρόγραμμα b2b match making program που διοργάνωσε η Enterprise Greece Trade and Invest πραγματοποιώντας δεκάδες στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, θέτοντας τις βάσεις νέων επιχειρηματικών συνεργασιών, μελλοντικών εξαγωγικών δραστηριοτήτων και νέων αναπτυξιακών δράσεων.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργάνωσε παράλληλα δυο δράσεις επιχειρηματικής προβολής και προώθησης των Αιτωλοακαρνάνων επιχειρηματιών. Η πρώτη σε συνεργασία με το Τμήμα Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία αντιπροσωπεία Αιτωλοακαρνάνων επιχειρηματιών επισκέφτηκε το Πολωνικό Περίπτερο και συναντήθηκε με Πολωνικές εισαγωγικές επιχειρήσεις και η δεύτερη, στηρίζοντας τη δράση προβολής προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο περίπτερο που ήταν αφιερωμένο στις παραδοσιακές γεύσεις Ελλάδας, συλλέγοντας προϊόντα από επιχειρηματίες του Νομού καθώς και οργανώνοντας με  αντιπροσωπεία επιχειρηματιών του Επιμελητηρίου μας γαστρονομική παρουσίαση.

Στην εν λόγω πολύ σημαντική έκθεση, συμμετείχαν από την Αιτωλοακαρνανία οι παρακάτω επιχειρήσεις:

•    Πασιόπουλος ΑΕΒΕ – ΟΥΖΟ ΠΕΛΑΔΑ
Παρασκευή και πώληση οινοπνευματωδών ποτών.
•    Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε.
Παραδοσιακό αυγοτάραχο & καπνιστό χταπόδι.
•    Στεργιάννη Δήμητρα – Τζίφρης Γαλακτοκομικά
Γαλακτοκομικά Προϊόντα.
•    Κτήμα Κάκκαβος ΙΚΕ
Ελαιοκομικά προϊόντα & Φυσικό Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου
•    XIROS ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΙΚΕ
Φυσικό Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου
•    Νταουντάκης Στυλιανός του Ελευθερίου - Λευκός Σ.Ν.
Ελαιοκομικά προϊόντα.



ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

***
Πρόσκληση Συμμετοχής στην «NOSTOS 2017»
(13-16 Οκτωβρίου 2017, Ναύπακτος)


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων και προϊόντων, συμμετέχει και στηρίζει την «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό που θα λάβει χώρα από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο.

H «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό  είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκειά της οι επαγγελματίες του τουρισμού και των αγροδιατροφικών προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες, μιας και στο ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης των εκθετών της, η NOSTOS EXPO 2017 προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην προβολή τους, στην τοπική αλλά και στη διεθνή αγορά, μέσα από την παρουσίαση πολλών προορισμών. Ταυτόχρονα, θα προσφέρει και μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, καθώς και προτάσεων τοπικής Ελληνικής γαστρονομίας.

Οι εκθέτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες “Ηosted Βuyers” από το εξωτερικό, στις οποίες θα μπορούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και την περιοχή τους με στόχο τη συμφωνία τουριστικών πακέτων.

Όλοι οι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους ή την επιχείρηση τους στην «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 30η Σεπτεμβρίου 2016, στην κα. Έμυ Παπαδούλα Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Συντονισμού Nostos Expo-Forum καλώντας στο Τηλ: (+30) 26340 – 38116  ή στο e-mail: info@nostosexpo.gr.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video