ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη αλλοδαπός που αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Πρόκειται για 28χρονο υπήκοο Γερμανίας που διώκεται για υπόθεση οργανωμένης ένοπλης ληστείας

Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι REPLICA, ένας εκκενωτής ρεύματος (tazer) και δύο μαχαίρια

Συνελήφθη, χθες (17-9-2017) το βράδυ, στο Κάτω Σαμικό Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 28χρονος υπήκοος  Γερμανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση οργανωμένης ένοπλης ληστείας.

Επιπλέον, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για...
παράβαση του νόμου για τα όπλα, διότι σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του οι αστυνομικοί του βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι Replica, έναν εκκενωτή ρεύματος (tazer) και δύο μαχαίρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα   
Συνελήφθησαν, χθες στη Κάτω Αχαΐα και στο Αίγιο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Κάτω Αχαΐας και Αιγιαλείας, οκτώ αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν και Αλβανίας, διότι είχαν εισέρθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από τις 16-9-2017 μέχρι και τις 18-9-2017 το πρωί, διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα στην Πάτρα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, ένα  χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία χειρός, συνολικής αξίας (80.000) ευρώ περίπου, σύμφωνα με την καταγγελία του παθόντα.


***
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα την 11 και 15 Σεπτεμβρίου 2017, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με στελέχη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Ε.Π.Ε.), πραγματοποίησαν ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπου διαπιστώθηκαν:
•    Σε κατάστημα (φούρνο), να εργάζεται υπάλληλος εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας,
•    σε κατάστημα (καφέ – εστιατόριο), να εργάζονται (6) υπάλληλοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας και ένας υπάλληλος, ο οποίος δεν ήταν εγγεγραμμένος στον πίνακα προσωπικού του καταστήματος,
•    σε κατάστημα (καφέ – μπαρ), να εργάζονται δύο υπάλληλοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας και
•    σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων & συναφών ειδών, να εργάζονται (5) εργαζόμενοι εκτός του δηλωθέντος ωραρίου εργασίας. 
Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, την 6 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος με στόχο την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ως προς τα αποτελέσματα των ελέγχων, διαπιστώθηκαν:
•    Σε επιχείρηση (εστιατόριο – μπαρ), η έκδοση (2.231) παράνομων  αποδείξεων από μη εγκεκριμένο φορολογικό μηχανισμό, από την έναρξη της επιχείρησης,  παράβαση για την οποία και ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για τον ακριβή προσδιορισμό της αξίας αυτών και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων,
•    σε ατομική επιχείρηση (καφέ – μπαρ), να απασχολούνται (3) εργαζόμενοι, για τους οποίους δεν επιδείχθηκε πίνακας προσωπικού,
•    σε επιχείρηση (καφετέρια), (4) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και η μη έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης συναλλαγών και
•    σε επιχείρηση (εστιατόριο), η μη έκδοση (9) αποδείξεων λιανικής πώλησης συναλλαγών,  βρέθηκαν να απασχολούνται (2) εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού καθώς και παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Για τις ως άνω παραβάσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το απόγευμα, στο 111ο  χιλιόμετρο, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών Τριπόλεως, κατά το οποίο ένας 63χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 64χρονη αδερφή του, συγκρούστηκε με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, που οδηγούσε ένας 37χρονος ημεδαπός, στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αυλάκι όμβριων υδάτων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου και της 64χρονης.
Ο 37χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση    
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού,  ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (14) μηνών για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 


Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
   
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου Λιδορικίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση μέθης.
Σύλληψη αλλοδαπού για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, παράβαση της νομοθεσίας για του αλλοδαπούς και του Τελωνειακού Κώδικα   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος σε αστυνομικό έλεγχο δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, τα οποία διαπιστώθηκαν μετά από δακτυλοσκοπικό έλεγχο, ενώ προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής: μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, δύο σακούλες με κατεργασμένο λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (865,4) γραμμαρίων, πέντε φυσίγγια και ένας κάλυκας, ένας πτυσσόμενος μεταλλικός σουγιάς και ένα μαχαίρι.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video