ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Πάτρα το επιχειρησιακό ναυαγοσωστικό σκάφος Ε.Σ.-1 της Σχολής Ναυαγοσωστικής

Τις ναυαγοσωστικές περιπολίες στην θαλάσσια ακτογραμμή του Πατραϊκού κόλπου ξεκίνησε το επιχειρησιακό ναυαγοσωστικό σκάφος Ε.Σ.-1 της Σχολής Ναυαγοσωστικής στην Πάτρα, κατόπιν εντολής του Πρόεδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ., στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ασφάλειας προς τους πολίτες της πόλης στο υγρό στοιχείο. Η ακτίνα κάλυψης των περιπολιών του ναυαγοσωστικού σκάφους Ε.Σ.-1 ξεκινά με τον απόπλου από την μαρίνα της Πάτρας και συνεχίζει στις παραλίες Αγυιάς, Καστελόκαμπου, Δαφνών, Porto-Rio, στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στις παραλίες Αντίρριου, Δημορηγόπουλου, Αγίου Βασιλείου, Αραχωβίτικα, Δρέπανου και το θαλάσσιο μέτωπο του βόρειου πάρκου της Πάτρας συνδράμοντας όπου παραστεί ανάγκη αφού συνεργάζεται με το κέντρο επιχειρήσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας (V.T.S) αλλά και με το κέντρο επιχειρήσεων του Rio-Traffic.
Το επιχειρησιακό ναυαγοσωστικό σκάφος Ε.Σ.-1 επανδρώνεται από Εθελοντές Ναυαγοσώστες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και είναι εφοδιασμένο με όλο τον απαραίτητο πρωτοβοηθητικό και ναυαγοσωστικό εξοπλισμό για το υγρό στοιχείο. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει ξεκινήσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια των ναυαγοσωστικών περιπολιών με τα σκάφη του σε Πάτρα, Χανιά, και Ηράκλειο αρωγός των κρατικών υπηρεσιών και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και τους λουόμενους της χώρας μας. Τέλος, οι Εθελοντές Ναυαγοσώστες ευχαριστούν θερμά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας για την πολύτιμη συνεργασία του.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video