ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου με τον πρέσβη των ΗΠΑ G. Pyatt

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου με τον πρέσβη των ΗΠΑ G. Pyatt

Τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Geoffrey Pyatt καλωσόρισε στην Περιφέρεια και υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Ο Πρέσβης συνοδευόταν από στελέχη του οικονομικού τμήματος της Πρεσβείας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει μια συνοπτική παρουσίαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα της Αχαΐας με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της στον πρωτογενή τομέα, τις δυνατότητες αξιοποίησης τεχνογνωσίας που προκύπτουν λόγω του Πανεπιστημίου της Πάτρας, την προσπάθεια για την προώθηση εξαγωγών προϊόντων της Αχαΐας, ενώ υπογράμμισε ότι βασικός στόχος των πολιτικών που ασκεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποβλέπει στην εξωστρέφειά της, την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης, την οικονομική ανάταξη και την διεθνή παρουσία της παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η Χώρα μας. Από πλευράς του, ο Πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Geoffrey Pyatt εξέφρασε την πρόθεση της πρεσβείας του να συμβάλλει στα ανωτέρω και ιδιαίτερα για την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη στην Αχαΐα.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε ότι στόχευση της Περιφέρειας είναι η προσέλκυση και διευκόλυνση επενδυτικών δραστηριοτήτων προκειμένου να ενισχύσουμε την απασχόληση στην περιοχή μας, ζητώντας από τον κ. Πρέσβη και περαιτέρω συνεργασία για το συγκεκριμένο θέμα, με πρωταρχικό στόχο της Περιφέρειας τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στο πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος αλλά και ο Αμερικανός Πρέσβης χαρακτήρισαν ως ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της συνάντησης για την περαιτέρω ενδυνάμωση δεσμών φιλίας και συνεργασίας σε θέματα διμερούς ενδιαφέροντος του αναπτυξιακού, του οικονομικού και του τουριστικού τομέα.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video