ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξιχνιάστηκε άμεσα μεγάλη κλοπή στο Αιτωλικό

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ

Συνελήφθη, προχθές (19-7-2017) το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Η ίδια κατηγορία βαρύνει έναν 22χρονο συνεργό του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ένα ακόμα άγνωστο δράστη, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα...
οι τρεις δράστες, την 18-7-2017 το μεσημέρι, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας, σε οικία ημεδαπής στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. 

Από την άμεση και ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 17χρονος  και συνελήφθη.  

Επισημαίνεται ότι, ο 17χρονος και ο 22χρονος έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και έχουν επιβληθεί σε βάρος τους περιοριστικοί όροι. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη. 

***
Συνελήφθη 33χρονος στην Πάτρα που υποδυόταν τον αστυνομικό

Με το πρόσχημα ελέγχου, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από ημεδαπή  κοσμήματα, το κινητό της τηλέφωνο και φάρμακα


Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και ενός συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και αντιποίησης κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες προσέγγισαν 64χρονη ημεδαπή, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα του ελέγχου, ερεύνησαν τα πράγματά της και της αφαίρεσαν έξι βραχιόλια, φάρμακα και το κινητό της τηλέφωνο.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν επισταμένες  έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, μετά από λίγη ώρα.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 33χρονο, κατά τη σύλληψή του, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατέσχεσαν ως προϊόν κλοπής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για απάτη
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπού άνδρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος πριν τέσσερις ημέρες το πρωί στην Πάτρα με το πρόσχημα αγοράς αυτοκινήτου 61χρονης ημεδαπής, έναντι του χρηματικού ποσού των 5.200 ευρώ, την έπεισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, να του παραδώσει το όχημα της, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβάλει το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει και ούτε της έχει επιστρέψει το αυτοκίνητο.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 17-7-2017 έως 21-7-2017 εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία πρώτου ορόφου ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού στην Πάτρα και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ, κοσμήματα και ένα φορητό υπολογιστή.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες τα ξημερώματα παραβίασε φεγγίτη επιχείρησης στον Καϊάφα Ηλείας και αφαίρεσε φάρμακα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αρετή Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
    
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ



Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.



Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε εισέλθει, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, σε οικία 23χρονου ημεδαπού, στην Κάτω Αχαΐα και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί προστασίας ζώων συντροφιάς

   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος πριν τέσσερις ημέρες με τη χρήση πυροβόλου όπλου τραυμάτισε θανάσιμα σκύλο 44χρονης ημεδαπής, που βρισκόταν στην αυλή της οικίας της. Ο δράστης αναζητείται.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για καλλιέργεια ναρκωτικών
    
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προχθές το απόγευμα, στο Επιτάλιο, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δύο έως τριών  μέτρων, τα οποία καλλιεργούνταν από άγνωστο δράστη σε αγροτεμάχιο. Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του καλλιεργητή.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
    
Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Χανάκια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην αυλή της οικίας του βρήκαν και εκρίζωσαν ένα φυτό κάνναβης, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού του βρήκαν και κατέσχεσαν 6,4 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Νεοχώρι Ζαχάρως, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 31.9 γραμμάρια κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, καθότι έπεισε 44χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη καταστήματος επαγγελματικού-εξοπλισμού, να του αποστείλει μέσω μεταφορικής εταιρείας δώδεκα κλιματιστικές μονάδες συνολικής αξίας (5.100) ευρώ, χωρίς έως σήμερα να του έχει καταβάλει το αντίτιμο τους.


Σύλληψη ημεδαπού για μέθη 
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 1Ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, υπό την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Αστακό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, μια 28χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Μεσολογγίου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.



***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (24-7-2017 έως 30-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 24-7-2017 και κατά τις ώρες 17.00 - 24.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•    Την Τρίτη 25-7-2017 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς - Πάμφιο –  Σιταράλωνες - Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 26-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο – Πατιόπουλο – Φλωριάδα – Χρυσοράχη - Χρυσοπηγή. 
•    Την Πέμπτη 27-7-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αρχοντοχώρι – Αετός - Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες - Ρίβιο.
•    Την Παρασκευή 28-7-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παναγούλα – Βάρνακα  - Κανδύλα – Μύτικα – Πάλαιρο.
•    Το Σάββατο 29-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελαιοχώρι - Καστριώτισσα - Μαρλέσιο – Οικισμοί Συκούλας – Μενίδι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (24-7-2017 έως 30-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 24-7-2017 και κατά τις ώρες 8:00 - 16:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιράς – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Τρίτη 25-7-2017 και κατά τις ώρες 8:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Νεοχώρι.
•    Την Τετάρτη 26-7-2017 και κατά τις ώρες 14:00 - 20:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου - Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μούσουρα – Ελληνικά – Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Γραμματικού – Άγιος Ανδρέας – Μεσάριστα – Άνω Μακρυνού.
•    Την Πέμπτη 27-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Χώρα – Κάτω Χώρα – Κρυονέρια – Περδικόβρυση - Κλεπά.
•    Την Παρασκευή 28-7-2017 και κατά τις ώρες 18:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Χρυσοβέργι - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Νεοχώρι.
•    Το Σάββατο 29-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Σίμος  - Ποκίστα – Πλάτανος – Χόμορη – Ελευθεριανή – Παλαιόπυργος.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (24-7-2017 έως 30-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 24-7-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαιικα – Νεοχώρι – Χαραυγή – Τζάιλο – Σανταμέρι – Πόρτες.
•    Την Τρίτη 25-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία – Κάτω Βλασία -  Μετόχι – Μάνεσι – Λάπατα – Νεοχώρι – Μεγάλος Ποντιάς – Μικρός Ποντιάς – Καρούσι.  
•    Την Τετάρτη 26-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κριθαράκια – Κυπαρίσσι – Άγιος Δημήτριος – Αλεποχώρι – Σπαρτιά – Βελιμάχι – Ερυμάνθεια – Χιόνα.
•    Την Πέμπτη 27-7-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλι -     Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λιβάρτζι – Ψωφίδα.      
•    Την Παρασκευή 28-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμπελόκηποι – Βελλά – Όαση – Εξοχή – Περιθώρι – Σελιανά – Μοναστήρι - Αιγές.           
•    Το Σάββατο 29-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άλσος – Μάγειρας – Αράχωβα – Αρραβωνίτσα – Μυρόβρυση – Βερίνο – Γρηγόρη – Λάκκα – Μερτίδι – Άγιος Κωνσταντίνος.   
•    Την Κυριακή 30-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μοίραλι – Θωμαιικα – Βετέικα – Ρακίτα – Λεόντιο – Δεμέστιχα – Αγρίδι – Ροδιά.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (24-7-2017 έως 30-7-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 24-7-2017 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Πύργος - Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο - Καρυά Αγία Άννα - Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό - Αμπελώνας – Πύργος.
•    Την Τρίτη 25-7-2017 και κατά τις ώρες 7:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Δραγώγι - Πέτρα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
•    Την Τετάρτη 26-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας, Ανδραβίδας –Κυλλήνης και Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα – Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – Όλγα – Ρουπάκι - Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
•    Την Πέμπτη 27-7-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο - Κυλλήνη – Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα  -  Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.
•    Την Παρασκευή 28-7-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Πύργος - Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο - Καρυά Αγία Άννα - Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό - Αμπελώνας – Πύργος.
•     Το Σάββατο 29-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα - Κάτω Μυγδαλιές  - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές  - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.
•    Την Κυριακή 30-7-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Μάτεσι - Ροβιά – Θησόα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video