ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δυο ακόμα διακινητές ναρκωτικών συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία

Οι δράστες συνελήφθησαν την ώρα που ξέθαβαν τα ναρκωτικά από το έδαφος

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 17 και 16 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 38χρονος συνεργός τους

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 17 κιλά κάνναβης και 65 γραμμάρια ηρωίνης σε πολλές συσκευασίες

Συνελήφθησαν, χθες (26-5-2017) το μεσημέρι, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών, δυο αλλοδαποί (ξαδέρφια), υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα,  για...
τα αδικήματα της κατοχής και αποθήκευσης ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται ακόμα ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, θείος των δυο συλληφθέντων, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. 

Η σύλληψη των δυο αλλοδαπών, είναι αποτέλεσμα αξιοποίησης στοιχείων, που προέκυψαν από ενδελεχείς έρευνες, καθώς και ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, την οποία οργάνωσε και υλοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες, μαζί με το θείο τους, έκρυβαν στο υπέδαφος αγροτεμαχίου, με πυκνή βλάστηση, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες διακινούσαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, συνέλαβαν τους δυο δράστες την στιγμή που αυτοί ξέθαβαν από το χωράφι, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα, ένα γυάλινο βάζο, που περιείχε έντεκα ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 65,3 γραμμαρίων.

Επίσης από την έρευνα, στη καβάνζτα των δραστών, βρέθηκε θαμμένη στο έδαφος μια πλαστική λίμπα, όγκου ογδόντα λίτρων, στην οποία οι δράστες είχαν κρύψει δεκαοκτώ νάιλον συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 17.179 γραμμαρίων.

Σε σωματικές έρευνες που ενεργήθηκαν στους δυο αλλοδαπούς, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά τα εξής :

    Τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών,
    Ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο (στικάκι) και
    Πέντε κάρτες SIM.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. 

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 19,31 και 46 ετών, διότι  ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο, πωλώντας αγροτικά προϊόντα, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Τα προϊόντα τους κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν.


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής σε Ιερό Ναό
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει καλώδιο ηλεκτροφωτισμού από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αιγίου.


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι  ασκούσε υπαίθριο εμπόριο, πωλώντας λάστιχα ποτίσματος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 35χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σελινούντα Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 54χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με τις οποίες της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για κλοπή.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα διέρρηξαν με λοστό πόρτα εισόδου σχολείου στην Πάτρα και αφαίρεσαν από δύο γραφεία ένα λουκέτο με κλειδιά, καθώς και ένα εξάρτημα ρομποτικής – φυσικής.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών
    
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών –Πύργου, στο Κουρτέσι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο αλοδαποί, υπήκοοι Κολομβίας και Ισπανίας, ηλικίας 28 και 35 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα τμήμα αυτοσχέδιου  τσιγάρου μείγματος καπνού και κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video