ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κλοπή σε οικία στην Εγλυκάδα Πατρών

Συνελήφθησαν, προχθές (22-4-2017) το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 18 και 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. 

Ειδικότερα...
οι δυο δράστες, προχθές απογευματινές ώρες, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε οικία ημεδαπού στην Εγλυκάδα Πατρών, όπου την διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ και κοσμήματα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, την ίδια ημέρα το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους, βρήκαν και κατέσχεσαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου  δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στο Καλέντζι Αχαΐας, θανάτωσε ένα σκύλο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή, ενώ με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε  να θανατώσει ακόμα ένα σκύλο ιδιοκτησίας του 43χρονου.  


Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ  τραυματισμό ανήλικης
    
Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Πλατανόβρυση του Δήμου Ερυμάνθου, κατά το οποίο 61χρονος ημεδαπός παρέσυρε, οδηγώντας αυτοκίνητο, μια 7χρονη  ημεδαπή, η οποία διέσχιζε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της. Η τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

***
Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για τη πάταξη του παραεμπορίου

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός σε λαϊκή αγορά του Αιγίου ενώ κατασχέθηκαν διακόσια λευκά είδη

Ο δράστης επιπλέον δεν είχε ταμειακή μηχανή και μπλοκ αποδείξεων λιανικής πώλησης


Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 37 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί άσκησης υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα, ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο στοχευμενων ελέγχων των αστυνομικών, σε Λαϊκή Αγορά του Αιγίου, να ασκεί παράνομα εμπόριο λευκών ειδών, ενώ παράλληλα δεν κατείχε ταμειακή μηχανή και μπλοκ αποδείξεων λιανικής πώλησης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου κατασχέθηκαν διακόσια τραπεζομάντιλα – μαξιλαροθήκες τα οποία φυλάσσονται προκειμένου καταστραφούν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής    
Συνελήφθη χθες (22-4-2017), τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα προέβηκε στις εξής διαρρήξεις – κλοπές καταστημάτων στην Πατρα :

•    Διέρρηξε καφετέρια 35χρονου ημεδαπού αφαιρώντας οινοπνευματώδη ποτά και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
•    Αποπειράθηκε δυο φορές να διαρρήξει ένα ζαχαροπλαστείο αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.
•      Με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από περίπτερο 53χρονου ημεδαπού.

Κατά τη σύλληψη του δράστη στη κατοχή του βρέθηκε ένα κατσαβίδι καθώς και όλα τα κλοπιμαία που είχε αφαιρέσει τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. 
 
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις   
Συνελήφθη χθες (22-4-2017) το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για παράβαση της υποχρέωσης καταβολής διατροφής και του Νόμου περί επιταγών.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη σήμερα (23-4-2017) τα ξημερώματα, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης    


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση των νόμων περί αθλητικής βίας και βεγγαλικών – αθυρμάτων   
Συνελήφθησαν χθες (22-4-2017) το απόγευμα, κοντά στο γήπεδο Καραπαππά στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο 19χρονοι ημεδαποί διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, κατά την αποχώρηση τους μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων «Φλόγα Παλαιομάνινας - Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου», διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού τέσσερις κροτίδες.
Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ένας 19χρονος, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, είχε ανάψει επιπλέον δύο (2) κροτίδες τις οποίες είχε πετάξει σε παρακείμενο ελαιώνα χωρίς να προκληθεί κάποια φθορά.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.   
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου δράστη ο οποίος χθες (22-4-2017) το βράδυ, φορώντας κουκούλα, μετέβη πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των -510- ευρώ και τράπηκε σε φυγή. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video